De fleste av oss har en «indre kritiker» som dukker opp i tide og utide. Den kan være en indre stemme eller en ubevisst følelse av av at vi ikke er god nok, flink nok etc. Den kan være ganske plagsom og den begrenser livet vårt ofte mer enn vi aner.

Vi vil derfor invitere deg til denne temakvelden, hvor du vil få et innblikk i hvem denne «kritikeren» er og hvordan den kan omgås på en helt ny måte. Ja, kanskje kan du også til og med ende opp med å se den som en venn?

På denne temakvelden vil du møte DNCF sertifiserte coach, Linda Elin Aase (fra Bergen Stressmestringssenter), som i samarbeid med Ålreit Institutt AS (som er en av fire DNCF godkjente skolen i landet for NLP og coaching utdanning), har hatt en rekke temakvelder i Bergen. DNCF sertifiserte coach Winnie Støylen, fra Mewinn Coaching, vil også bidra med sine erfaringer og sitt arbeid rundt tema. Etter temakvelden vil det være mulighet for deltakerne til å få høre om utdanningstilbudet til Ålreit Institutt As.

Tidspunkt:
Mandag 4. juni 2018.
Fra kl 18.00 til 20.30
Bindene påmelding innen 31.05.2018.

Sted:
Mewinn Coaching, Ulsteinvik

Kursavgift:
kr 350,- 

Påmelding på mail: winnie@mewinn.no
NB! Begrenset antall plasser, så her gjelder «førstemann til mølla» prinsippet.

VELKOMMEN!